19. Nov, 2011

Sommarkullen

Småspik och snålblåst men med mycket kärlek var det på valpträffen idag. Vi fick många bra tips av Marina, dem tar vi till oss så klart. (så hoppas vi på tillfrisknad hos dem som låg nerbäddade idag, det kommer fler träffar.) Karma bara ÄLSKAR sina valpar hon var så nyfiken på dem. Härligt att träffa hussar, mattar och de fina valparna igen tusen tack för att ni kom / Ingela & Lasse

24. Okt, 2010

Rapa-Nui kullen

Idag fick vi den äran att träffa 6 av Påsköns valparna( Nemos familj var drabbad av besvärliga bacellusker så dem får vi träffa någon annan gång). Det började med att 3 ställedes på Halmstad Inoff. och vi andra stod bredvid och kikade på. Så duktiga alla var!! Sedan fortsatte vi umgänget med att träffas här hemma med mamma Lady som dirigent. Hon är ju bara så himla go'. Det kommer att bli en minnes värd dag för oss så TACK alla som slöt upp på denna valpträff. / Ingela & Lasse

14. Feb, 2009

Converse-kullen

har träffats, det var sex valpar med hussar och mattar som var med. Vi hade lite vardagslydnad med ledning av instruktör Anki och utställnings träning som vi själv visade. Pontus och Marie var grillmästarna som vanligt, och det smakade bra med en korv efter passet. Men framföralt var det trevligt att träffa alla igen och över alltihop lyste den härliga solen. Ett stort tack till ALLA som kom och gjorde denna dag så trevlig.
Vi tackar Sofia och Mattias för den fina Converse bilden.

17. Nov, 2007

Kennelträff

I dag hade vi en träff hos oss och det var hur kul som helst och träffa ¨våra" valpar igen. Se hur bra de utvecklats hos sina familjer. Hundarna kunde vi släppa på en fotbollsplan där de umgicks och skaffade sig nya vänner. Tack till alla som gjorde denna dagen så minnesvärd för oss och till er som hade förhinder ni är hjärtligt välkomna till nästa träff.

6. Jan, 2007

Bil-kullen

har haft träff, det var idel ädel veteraner fast i " nyproduktion ". Väldigt trevligt att samlas och se hussar och mattar med valpar. Vi hittade på kul träning och lite "vardagsgöromål". Vi tackar hussar och mattar för den härlig gemensamma eftermiddagen och ett tack till Pontus, Marie och Sofie för deras hjälp. Vi ses igen.

14. Maj, 2005

Grekiska Gudar

I dag hade vi en valpträff med kullen "Gudarna". Det var väldigt trevligt att återförenas igen med en del av Ziiras valpar och deras hussar och mattar. Efter en kort stunds nosande på varandra, busade de runt lite på fotbollsplanen. Vi hade lite träning på olika saker, sedan grillade vi korv och pratade hund.
Vi tackar de härliga hussarna och mattarna för denna trevliga lördagseftermiddag, då vi fick se hur fina och trevliga valparna har blivit!

28. Aug, 2004

Härskarringen

Vi har haft den stora lyckan att få återse 10 av Mercans valpar, på en träff här i Laholm. Vi vill tacka alla underbara valpköpare för att ni har kommit hit och visat hur bra valpar kan må. Vi har haft en trevlig dag och valparna har fått leka och umgås med varandra. Tack Johan, Pontus och Sofie för all hjälp denna dag. Ingela och Lasse